• : 05523001600

HAKKIMIZDA

Her geçen gün değişen ve gelişen dünyayı; daha rahat takip etmek, gelişmelerin,yeni ürünlerin,farklı oluşumların ve teknolojilerin gerisinde kalmamak adına yeni bir sektöre öncülük etme arzusu ile
Türkiye Toptancılar Birliği'ni kurduk.

Ana ve yegane gayemiz her sektörden olabildiğince üretici ve tüketiciyi bir araya getirerek tedarik zincirini en ulaşılabilir,güvenli ve kalite standartları çerçevesinde gerçekleştirmektir

MİSYON

Türkiye Toptancılar Birliği olarak siz üretici ve tüketici firmaların; karşılıklı haklarını saklı tutarak, başarılı bir tedarik zinciri oluşturuyoruz. Bu sayede sistemimiz üzerinden ihtiyaçlarınıza en uygun firma ve ürünleri buluyor ve güvenle ticari faaliyetlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bünyemize dahil firmaların faaliyetlerini inceliyor, sürekli ve tam denetim ile sizlere en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz.

HİZMETLERİMİZ

23 farklı dil seçeneği ile yurtiçi ve yurtdışı ticari faaliyetlerinizin kolaylaşması, telefon trafiğine maruz kalmadan, tek tuşla onlarca firma ve ürünün listelenmiş hallerine kolayca erişim sağlamanız ve karşılıklı yasal haklarınızı koruyan resmi sözleşmeler ile başınız ağrımadan alım-satım yapmanızı sağlıyoruz.

Aynı zamanda sistemimiz üzerinden işgören ya da işveren olarak ilanlar verebilir ve verilmiş ilanlara başvurabilir, acil ihtiyaçlarınız halinde semtinizdeki eczane, oto-yardım, çilingir vb. hizmetlere ulaşabilir, ürün ilanı ekleyerek muadil sitelere ilan başı ücret ödemekten kurtulabilir, reklam vererek daha fazla müşteriye ulaşabilirsiniz.

Anlık güncellenen borsa tablosunu takip ederek, ticari faaliyetlerinizi gerçekleştirebilir, yine güncel dünya ve yurt haberlerine sistemimiz üzerinden erişim sağlayıp gündemi yakinen izleyebilirsiniz. Şehrinizdeki önemli fuar ve etkinlikleri inceleyerek, bireysel ve kurumsal gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz.